دایرکت ادمین

نحوه رمز گذاری روی پوشه ها در هاست دایرکت ادمین

رمز گذاری روی پوشه های یکی از کارهایی هستش که برای امنیت اطلاعات مهم توی هاستتون میتونین انجام بدین. هرچند که شما از معتبر ترین شرکت های هاستینگ ایران سرویس هاستتون رو خریداری کرده باشین و از تدابیر امنیتی بالای هاست که توسط شرکت میزبان اعمال شده اطمینان داشته باشین باز هم ممکنه بنابر دلایلی نیاز باشه که روی پوشه هایی خاص در هاستتون رمز گذاری انجام بدین تا از دسترسی افرادی که نمیخواین به این پوشه ها جلوگیری کنین. توی این مقاله تصمیم داریم رمزگذاری پوشه ها در هاست دایرکت ادمین رو بهتون آموزش بدیم.

رمزگذاری روی پوشه در دایرکت ادمین یا همون Password Protect در کنترل پنل دایرکت ادمین کار چندان پیچیده ای نیست ولی با توجه به اینکه اسکین جدید دایرکت ادمین تغییرات ظاهری زیادی داشته، ممکنه کاربرانی نتونن توی اسکین جدید این ابزار هارو به پیدا کنن بنابراین ما تمامی آموزش های دایرکت ادمین رو داریم بر اساس جدید ترین ورژن این کنترل پنل تهیه و منتشر می کنیم.

چرا باید پوشه هارو رمزگذاری کنیم؟

چرا پوشه ها را رمزگذاری کنیم؟یکی از عمده ترین دلایلی که کاربران تمایل دارن پوشه هارو رمزگذاری کنن این هستش که معمولا چندین نفر به یک هاست دسترسی دارن و ادمین اصلی تمایل نداره افراد دیگه ای که وارد هاست میشن بتونن محتویات یه پوشه ای با اطلاعات حساس رو ببینن. بنابراین میان از روش رمز گذاری روی پوشه ها استفاده می کنن.

دلیل دیگه ای که هست برخی مواقع شما تمایل دارین دسترسی به ادمین سیستم مدیریت محتوای سایتتون رو محدود کنین، یعنی یکی از روش های ایمن سازی ادمین سایت هایی مثل سایت های وردپرسی این هست که روی پوشه ی ادمین میان رمز میگذارن تا کاربری که میخواد به فرم ورود وردپرس وارد بشه ابتدا یک مرحله پروتکت رو بگذرونه و اگه رمز و یوزر درست رو داشت بتونه فرم لاگین رو ببینه.

دلیلی دیگه ای که هست اینه شما فایل هایی رو برای دانلود، فروش یا … دارین که نیازه کاربران معمولی نتونن به این پوشه و محتویاتش دسترسی پیدا کنن پس میاین روش رمزگذاری میکنین تا فقط کسایی که اطلاعات دسترسی به این پوشه رو دارن بتونن محتویاتش رو ببینن.

آموزش فعال کردن Protect روی پوشه ها

خب بریم سراغ مرحله ی اصلی یعنی فعال کردن پروتکت یا همون رمز روی پوشه ها. برای فعال کردن رمز گذاری روی پوش ها در هاست دایرکت ادمین مراحل زیر رو دنبال کنین:

ابتدا وارد کنترل پنل دایرکت ادمین هاستتون بشین. می تونین از آموزش ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده کنین.

از منوی System Info & Files زیر منوی File Manager رو انتخاب کنین تا وارد قسمت مدیریت فایل ها بشین.

آموزش رمزگذاری روی پوشه ها در دایرکت ادمین

وارد پوشه ی Public_html بشین.

محافظت از پوشه ها در هاست

پوشه ای که میخواین روش رمز گذاری انجام بدین رو در حالت انتخاب قرار بدین. بعد از اینکه پوشه رو در حالت انتخاب قرار دادین منویی بالای صفحه باز میشه.

از منوی باز شده بر روی علامت کلیک می کنیم تا زیر منوی آن باز شود.

از زیر منوی باز شده بر روی گزینه ی Protect کلیک می کنیم.

فعال سازی پسورد پروتکت در دایرکت ادمین

اینجا پنجره ی Protect Directory باز میشه که باید مطابق با تنظیمات زیر فیلد های مربوطه رو تکمیل کنین.

Name: نامی که میخواین برای ناحیه رمزگذاری شده قرار بدین

User: نام کاربری یا همون یوزرنیم برای دسترسی به پوشه رمزگذاری شده

Password: رمز عبور مناسب و قوی با پیچیدگی بالا

بعد از اینکه تمام فیلد هارو تکمیل کردین روی دکمه Protect کلیک کنین تا محافظت از پوشه فعال بشه.

 

پسورد گذاری روی ادمین وردپرس

تفاوت پوشه ی پروتکت شده با معمولیه چیه؟

زمانیکه شما یه پوشه ای رو رمزگذاری می کنین یا به عبارتی پروتکت میکنین دیگه اون پوشه برای عموم قابل دسترسی نیست و هر کسی که یوزرنیم و پسورد دسترسی به اون پوشه رو داشته باشه فقط می تونه به محتویات پوشه دسترسی پیدا کنه.

به زبون ساده تر، شما میاین یه پوشه ای از هاست که حاوی اطلاعات مهمی هست یا قراره باشه رو رمزگذاری می کنین و دسترسی اون پوشه رو فقط به افراد خاصی که میخواین میدین. زمانیکه بخواین به مسیر پوشه دسترسی پیدا کنین ابتدا یه پنجره ی کوچیک باز میشه و یوزرنیم و پسورد میخواد، پس قبل از اینکه چیزی نمایش داده بشه شما باید اطلاعات محل رمزگذاری شده رو داشته باشین و وارد کنین.

حالا اگه یوزرنیم و پسورد رو داشتین که میزنین و محتویات اون پوشه بهتون نمایش داده میشه ولی اگه نداشته باشین پیغام خطای Forbidden بهتون نمایش داده میشه که به مفهوم عدم دسترسی مجاز هستش. پس تفاوت اصلی فقط در همین پنجره ی کوچیکی هست که قبل از دسترسی به پوشه نمایش داده میشه و اطلاعات پروتکت رو میخواد.

جمع بندی

باز هم رسیدیم به انتهای یکی دیگه از مقاله های آموزشی هاست دایرکت ادمین جدید از هاستینگو و امیدوارم که این آموزش براتون کاربردی بوده باشه و تونسته باشین از مطالبی که گفته شد نهایت استفاده رو ببرین. مبحث رمزگذاری و محافظت از پوشه ها و فایل ها خیلی مهمه و باید برای اطلاعاتی از سایتتون که اهمیت بالایی دارن با این کار امنیت بالایی رو فراهم کنین. همچنین صفحات ورود به وردپرس و سایر سیستم های مدیریت محتوایی که استفاده می کنین روهم حتما با این روش ایمن سازی کنین.

در نهایت اگه سوالی یا مشکلی براتون پیش اومد حتما زیر همین پست کامنت کنین تا شمارو راهنمایی کنم 😊🌷

عفت یوسفی

سلام. عفت یوسفی هستم، علاقمند و متخصص در حوزه هاستینگ و حدود 10 سالی میشه مدیر و طراح وب سایت های شخصی و تجاری کوچیک و بزرگی هستم. من بهتون کمک میکنم در حوزه هاستینگ و میزبانی وب حرفه ای تر بشین و همراه شما هستم تا باهم به رشد کسب و کار آنلاینتون کمک کنیم. مطالبی رو که توی سایت پیدا نمی کنین برام ایمیل کنین تا آماده و منتشر کنم 💜✅

نوشته های مشابه

عضویت
اطلاع رسانی ها
guest

0 نظرات
بازخوردهای درون خطی
مشاهده تمام نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
منتظر ثبت نظرتون هستم ، لطفاً نظر دهید.x
بستن
بستن