دایرکت ادمین

آموزش ریدایرکت دامنه در هاست دایرکت ادمین

امروز میخوایم توی این مقاله ی آموزشی از هاستینگو، نحوه ریدایرکت دامنه در هاست دایرکت ادمین رو بهتون یاد بدیم. با توجه به اینکه کنترل پنل دایرکت ادمین اخیرا بروز رسانی داشته که از نظر ظاهری تغییرات زیادی داشته و با نسخه ی قبلی متفات هستش بنابراین تصمیم گرفتیم آموزش های دایرکت ادمین رو با نسخه ی جدید اون براتون تهیه و منتشر کنیم.

ریدایرکت دامنه موضوعی هستش که بسیار کاربردیه و باید هر کسی نحوه ی انجامش رو بلد باشه چون تاثیر زیادی توی سئوی سایتتون داره و در مواردی خیلی حیاتی محسوب میشه. وقتی شما دامنه ای یا آدرسی رو به آدرس دیگه ای ریدایرکت می کنین چه برای بازدیدکنندگان سایتتون و چه موتورهای جستجو مثل گوگل اون آدرس دیگه در دسترس نیست و اگه اشتباه انجام بشه هم عواقب بدی میتونه داشته باشه و رتبه های بالای گوگل رو ازتون بگیره.

ریدایرکت چیست و چه کاربردی داره؟

ریدایرکت چیه و چه کاربردی داره؟

خب سوالی که ممکنه برای شما تا اینجای مقاله پیش اومده باشه همینه که ریدایرکت چی هست اصلا؟ چرا باید ریدایرکت کنیم؟ من توی این قسمت به زبانی ساده این موضوع رو بهتون یاد میدم. فرض کنین آدرس دامنه ی سایت شما domain.ir/a هستش و تصمیم دارین بنابر دلایلی این آدرس رو به آدرس دیگه ای برای مثال domain.ir/b ریدایرکت یا انتقال بدین. در این حالت بهترین راه استفاده از Redirect هاست هستش.

وقتی شما ریدایرکت میزنین، تمام ارزش و اعتبار و ترافیک ورودی آدرس اول رو به آدرس دوم انتقال میدین و اگه این کار رو اشتباه انجام بدین میتونه از نظر سئویی تمام اعتبار دامنه ی اول رو به دوم منتقل کنه و شاید این کار به ضرر شما و کسب و کارتون تمام بشه پس با تحقیق و پرسش از افراد متخصص این کارو انجام بدین.

کاربرد مهمی که ریدایرکت داره اینه که شما یه آدرس فرعی توی سایتتون دارین که میخواین به آدرس دیگه ای ریدایرکت بشه. مثلا محصول ناموجودی توی سایتتون هست که ترافیک ورودی زیادی داره اما چون ناموجوده نمیتونین ازش کسب درآمد کنین. پس میاین آدرس این محصول رو به یه محصول مشابه که دارینش ریدایرکت میکنین تا بازدیدکنندگان این صفحه به صفحه ای که میخواین ارجاع بشن.

در این صورت بدون حذف صفحه ی محصول ناموجود میتونین ارزش و اعتبارشو به صفحه ای که میخواین بدین.

انواع ریدایرکت در هاست

انواع ریدایرکت در دایرکت ادمین:

در هاست دایرکت ادمین شما میتونین ۳ نوع ریدایرکت رو انجام بدین که به صورت کامل براتون توضیح میدم و در ادامه ی آموزش نحوه ی ریدارکت دامنه در دایرکت ادمین رو یاد میگیریم.

ریدایرکت 301 در دایرکت ادمینریدایرکت دائم یا Permanent: 

این نوع ریدایرکت که با کد ۳۰۱ شناخته میشه برای زمانی مناسبه که شما میخواین یه آدرسی رو به صورت دائم و همیشگی به آدرس دیگه ای منتقل یا ریدایرکت کنین. این نوع ریدایرکت زمانی کاربرد داره که شما به آدرس مبدا دیگه نیازی ندارین و میخواین از اعتبار و ارزشی که داره برای آدرس مقصد یا همون آدرس جدید استفاده کنین. مثلا یه صفحه ای از سایتتون که از نظر سئویی ارزش و ورودی بالایی داره رو وقتی ریدایرکت میکنین به صفحه ی دیگه ای تمام اعتبار سئویی صفحه مبدا رو به صفحه جدید میدین و لینک جدید جایگزین قبلی توی نتایج گوگل میشه و بهترین نوع ریدایرکت هستش.

ریدایرکت 302 در دایرکت ادمینریدایرکت موقت یا Temporary: 

نوع دیگه ای از انتقال یا ریدایرکت هستش که به صورت موقتی انجام میشه و با کد ۳۰۲ شناخته میشه. توی این ریدایرکت هیچ ارزش و اعتباری از لینک مبدا به لینک مقصد از نظر سئویی داده نمیشه و برای زمان کوتاهی اینکار انجام میشه. مثلا شما یه آدرسی توی سایتتون دارین که بنا به دلایلی دچار مشکل شده و نمیخواین که کاربران یا ربات های موتورهای جستجو با این صفحه یا خطای ۴۰۴ مواجه بشن. بنابراین میاین ریدایرکت موقت میزنین که موقتا به صفحه ی جدیدی برن. در این حالت لینک مبدا یا اصلیتون از نتایج گوگل حذف نمیشه و اعتبار سئوییش هم ازبین نمیره تا مجدد در دسترس قرار بگیره. این نوع ریدایرکت زیاد توصیه نمیشه ولی در مواقعی کاربردیه.

ریدایرکت 303 در دایرکت ادمینریدایرکت جایگزین یا Replaced:

زمانی فقط از این ریدایرکت استفاده میشه که بخواین منبع خارجی دیگه ای مثل یه سایت دیگه ای رو جایگزین آدرس مورد نظرتون کنین. این ریدایرکت که با کد ۳۰۳ شناخته میشه اغلب برای فرم ها توی وب سایت ها استفاده میشه و از برگشت و ارسال مجدد فرم با دکمه Back مرورگر جلوگیری میکنه. این نوع ریدایرکت توی سئو هیچ تاثیری نداره و توصیه میکنم برای تغییر مسیر محتوا از این کد استفاده نکنین چون برای این کار ساخته نشده و نوعی درخواست POST هستش.

نحوه ی ریدایرکت در دایرکت ادمین

برای شروع انجام ریدایرکت کردن در هاست دایرکت ادمین مراحل زیر رو انجام بدین:

ابتدا از طریق آموزش ورود به هاست دایرکت ادمین جدید ، وارد کنترل پنل هاستتون بشین.

بعد از اینکه وارد هاست شدین از منوی Account Manager زیر منوی Site Redirection رو انتخاب کنین. 

آموزش ریدایرکت در دایرکت ادمین

وارد صفحه ی Site Redirects که شدین اگه از قبل ریدایرکتی تنظیم کرده باشین میتونین ببینین. در غیر این صورت این صفحه خالیه.

برای شروع ریدایرکت دامنه بر روی “Create New Redirect” کلیک کنین.

ریدایرکت دامنه در کنترل پنل دایرکت ادمین

پنجره ی کوچیکی باز میشه تحت عنوان Add New Redirect که برای ساخت ریدایرکت جدید هستش.

توی این صفحه ۳ قسمت هست که مشابه تصویر زیر باید تکمیل بشن:

راهنمای ساخت ریدایرکت در دایرکت ادمین

Local URL Path: اینجا باید آدرس مبدا یا همون آدرسی که میخواین ریدایرکتش کنین به آدرس جدید رو وارد کنین.

Redirect Type: توی این قسمت باید از فهرست کشویی یه نوع از انتقال رو انتخاب کنین. انتقال ها به صورت دائم، موقتی و جایگزینی هستن:

  • ۳۰۱ – Permanent: برای انجام ریدایرکت دائم.
  • ۳۰۲ – Temporary: برای انجام ریدایرکت موقت.
  • ۳۰۳ – Replaced: برای انجام ریدایرکت فرم و منبع دیگه ( برای ریدایرکت آدرس توصیه نمیشه)

Destination URL: اینجا هم باید اون آدرسی که میخواین بهش انتقال بدین یا همون آدرس مقصدتونو باید وارد کنین.

در نهایت بعد از اینکه تمام فیلد هارو با دقت و صحیح وارد کردین روی دکمه ی “Create” کلیک کنین تا ریدایرکتتون ایجاد بشه.

نکته مهم: زمانی که میخواین آدرسی رو ریدایرکت کنین حتما با دقت و اطمینان کامل از اینکه دارین کار درستی انجام میدین ریدایرکت کنین و همونطور که قبلا گفتم، ریدایرکت اشتباه میتونه صدمات جدی به سئوی سایتتون یا لینک های مهم سایتتون بزنه پس سرسری هیچوقت ریدایرکت نزنین ✅

تفاوت ریدایرکت و پارک دامین

دامنه رو پارک کنیم یا ریدایرکت؟

اینجا ممکنه برای بعضی افراد این سوال پیش بیاد که حالا باید دامنه رو پارک کنیم یا ریدایرکت؟ خب با توضیحاتی که تا اینجا داده شد حتما متوجه شدین که ما برای انتقال آدرس ها از ریدایرکت استفاده میکنیم. پارک کردن دامنه هم یه جور انتقال هستش اما نه به این منظور که محتوایی حذف بشه یا جایگزین بشه. کاربرد پارک دامین توی هاست برای زمانی هستش که شما برای سایتتون چندین دامنه با پسوند های مختلف گرفتین و میخواین بجز دامین اصلی، بقیه ی دامنه هاتون به دامین اصلی ارجاع بدن و اگه کاربر اون دامین هارو توی مرورگر زد، به دامین اصلی منتقل بشه و محتوای سایت رو نمایش بده.

اما برای ریدایرکت اینطور نیست و شما میاین یه آدرسی رو توی ریدایرکت دائم برای همیشه از نتایج گوگل حذف میکنین و به آدرس جدید ریدایرکت میزنین یا توی ریدایرکت موقت میاین به صورت موقتی یه آدرسی رو بجای آدرس مورد نظرتون به کاربران نمایش میدین. پس نمیشه از پارک دامین برای ریدایرکت استفاده کرد و همچنین نمیشه از ریدایرکت بعنوان پارک دامین استفاده کرد و هرکدومشون کار مختص به خودشونو انجام میدن 👌
⭐ مقاله ی ” بهترین هاستینگ ایران ” رو پیشنهاد میکنم حتما بخونین ⭐

نتیجه گیری

باز هم رسیدیم به انتهای یه مقاله ی آموزشی دیگه در هاستنگو، امیدوارم که این آموزش هم براتون کاربردی بوده باشه و تونسته باشم با زبانی ساده تمام مفاهیم مربوط به ریدایرکت دامنه در هاست دایرکت ادمین رو بهتون آموزش بدم. هدف ما توی هاستینگو این هستتش که مباحث مربوط به این کنترل پنل محبوب رو به ساده ترین شکل ممکن که برای تمام افراد مبتدی تا حرفه ای قابل استفاده باشه به صورت تصویری و مرحله به مرحله توضیح بدیم. 

حتما حتما اگه پیشنهادی یا انتقادی دارین در قسمت تماس با ما برای من ارسال کنین و همچنین اگه سوالی در خصوص این آموزش دارین هم زیر همین پست کامنت کنین تا راهنماییتون کنم. ممنون که همراه من بودین 😊🌷

عفت یوسفی

سلام. عفت یوسفی هستم، علاقمند و متخصص در حوزه هاستینگ و حدود 10 سالی میشه مدیر و طراح وب سایت های شخصی و تجاری کوچیک و بزرگی هستم. من بهتون کمک میکنم در حوزه هاستینگ و میزبانی وب حرفه ای تر بشین و همراه شما هستم تا باهم به رشد کسب و کار آنلاینتون کمک کنیم. مطالبی رو که توی سایت پیدا نمی کنین برام ایمیل کنین تا آماده و منتشر کنم 💜✅

نوشته های مشابه

عضویت
اطلاع رسانی ها
guest

0 نظرات
بازخوردهای درون خطی
مشاهده تمام نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
منتظر ثبت نظرتون هستم ، لطفاً نظر دهید.x
بستن
بستن