بهترین ها

بهترین هاست وردپرس

سوالی که خیلی از کاربرا دارن اینه که هاست وردپرس چیه و باید بین هاست اشتراکی معمولی و هاست وردپرسی کدومو انتخاب کنن؟ بهترین هاست وردپرس چه ویژگی هایی داره؟ خب باید بهتون بگم این بستگی به شرکت های هاستینگ ارائه کننده این سرویس داره که واقعا یه هاست وردپرسی دارن بهتون میدن یا اینکه همون  هاست اشتراکیه که با اسم وردپرس ارائه میدن.

همونطور که میدونین یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان وردپرس هست که امکان راه اندازی سایت بدون کد نویسی رو در کوتاه ترین زمان ممکن فراهم میکنه و نیاز به تخصص خیلی خاصی هم نداره. این سیستم مدیریت محتوا به قدری انعطاف پذیرو گسترده شده که روز به روز افزونه های مختلفی برای افزایش کاراییش در حال توسعه و ارائه هست  که خیلیاش کاملا رایگانه!

بنابراین سایت هایی که روزانه با وردپرس راه اندازی میشن زیادن و مشکلی که هست اینه که هاست یا فضای میزبانیشون خیلی از اسکریپت ها یا پیش نیاز های افزونه های وردپرسو ندارن و شرکت های هاستینگ امکان استفاده از اون افزونه یا اسکریپت رو نمیدن بنابراین کاربرا با محدودیت هایی مواجه میشن که میتونه مانع کارشون بشه. پس حتما لازمه که بدونین بهترین هاست وردپرس چه ویژگی هایی باید داشته باشه…

بهترین هاست وردپرس چیه و چه تفاوتی با هاست معمولی داره؟

همونطور که اشاره کردم  هاست های اشتراکی با مشکلات محدودیت در منابع درگیر هستن و شما برای راه اندازی یه سایت وردپرسی نیاز دارین که یه هاست سازگار با وردپرس انتخاب کنین. میزبانی وردپرسی به این صورت هست که اصلی ترین پیش نیاز های لازم برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر روی سرور های ارائه دهنده هاست کانفیگ و تنظیم شده، از لحاظ سرعت و بهینگی تنظیمات خاصی روشون اعمال شده و محدودیت های نصب اسکریپت و افزونه هارو نداره.

حالا در ادامه میایم اصلی ترین و مهم ترین معیار هایی که برای خرید بهترین هاست وردپرس باید در نظر بگیریم و معیار هارو رو یکی یکی توضیح میدیم که این معیار ها میتونه دید بهتری بهتون درباره تفاوت هاست وردپرسی با یه هاست اشتراکی معمولی رو بده. پس از اینجا به بعد رو با دقت بیشتری بخونین.

معرفی ویژگی های بهترین هاست وردپرس

مهم ترین فاکتور های انتخاب بهترین هاست وردپرس برای میزبانی یه سایت وردپرسی:

خب همونطور که گفتم یه سری ویژگی یا فاکتور هستن که برای میزبانی یه سایت وردپرسی به بهترین نحو ممکن باید فعال باشن و یه سری محدودیت ها هستن که باید رفع شده باشن. وقتی میخواین یه هاست وردپرسی بخرین این فاکتورهارو باید با دقت بررسی کنین که اون هاست انتخابیتون همه رو باهم داشته باشه چراکه همه این ویژگی ها باهم یه سرویس میزبانی وردپرسی خیلی قوی رو مناسب رو بهتون میده.

اولین فاکتور: پیش نیاز های بهترین هاست وردپرس:

در ابتدا باید بدونین که برای میزبانی یه سایت وردپرسی شما نمیتونین از هاست ویندوزی استفاده کنین و باید از هاست لینوکسی که با زبان برنامه این سیستم مدیریت محتوا سازگاره استفاده کنین. هاست ویندوزی با زبان برنامه نویسی php سازگاری نداره و توصیه نمیکنم.

ورژن php هاست باید ۵.۲ و بالاترو ساپورت کنه و اگه بروز نباشه و از ورژن های پایین تر استفاده کنن دچار مشکل میشین.

نوع پایگاه داده ای که برای هاست وردپرسی نیازه پایگاه داده Mysql ورژن ۵.۰ به بالاتر هست و یا پایگاه داده MariaDB ورژن ۱۰ یا بالاتر که بتونین روش دیتاهای وردپرس و سایتتونو نگهداری کنین.

وب سرور هایی که روی هاست لینوکسی با وردپرس سازگارن بهتریناشون آپاچی و انجینیکس هستن که میتونن تاثیر زیادی روی سرعت هاست هم داشته باشن پس یکی از ملزومات اصلی وب سرور های پرسرعتیه که گفتم.

خب اینایی که گفتم یه چیزای خیلی پایه ای هست که تقریبا همه هاستینگ ها ارائه میکنن تا سایت های وردپرسیو میزبانی کنن. اما اگه بخواین یه افزونه خاص استفاده کنین ممکنه پیش نیاز های مهم تر دیگه ای لازم باشه که فعال کنن ولی این کارو براتون انجام ندن یا هزینه اضافه ای برای این امکانات ازتون بگیرن.

دومین فاکتور: سیستم عامل و کنترل پنل بهترین هاست وردپرس

همونطور که گفتم سیستم عامل مناسب یه هاست وردپرسی باید از نوع لینوکسی باشه. کنترل پنل های هاست های لینوکسی متنوع هستن اما دوتا از محبوب ترین کنترل پنل های هاست های لینوکسی، Cpanel و dirctadmin هستن که هردوشون طرفدارای خاص خودشونو دارن. هاست سی پنل یا دایرکت ادمین؟ از لحاظ تاثیر روی سایت در واقع فرقی نمیکنن ولی محیط کاربری سی پنل کاربر پسند تره اما چون سی پنل ایرانو تحریم کرده، دایرکت ادمین میتونه انتخاب معقول تری باشه از لحاظ اعتباری.

سومین فاکتور: فضای میزبانی یا disk space

یکی از مشکلاتی که سایت های وردپرسی با هاست های اشتراکی معمولی دارن کمبود فضا هست چراکه اغلب قالب های وردپرسی به دلیل استفاده زیاد از افزونه و صفحه ساز ها سنگین هستن و زود فضای هاست رو پر میکنن. یکی از مزایای هاست های وردپرسی هم همینه که شرکت هاستینگ با اطلاع از این موضوع میاد و هاست های با فضای بالا برای میزبانی وردپرسش در نظر میگیره تا سایت با مشکل کمبود فضا مواجه نشه.

پس داشتن فضای زیاد برای یه هاست مناسب وردپرسی بسیار مهمه و از خرید هاست های با فضاهای مگابایتی و کم خودداری کنین تا به این زودیا نخواین هاستتونو ارتقا بدین.

چهارمین فاکتور: پهنای باند و ترافیک یا Bandwidth

پهنای باند یکی از فاکتور های مهم هست که اغلب بهش توجه نمیشه و بدون دقت به میزان مصرف سایت یه هاستی رو میخرن. پهنای باند سایت های وردپرسی باز به دلیل استفاده افزونه های این سیستم مدیریت محتوا زیاد مصرف میشه و باید از هاست هایی که پهنای باند بالایی به شما ارائه میکنن استفاده کنین تا با مشکل عدم دسترسی سایتتون مواجه نشین!

پنجمین فاکتور: بکاپ گیری و داشتن بروز ترین نسخه پشتیبان از سایت

بکاپ گیریو همیشه گفتم که خیلی مهمه و برای هر هاستی یکی از اصلی ترین معیار های خرید هست و این موضوع برای هاست های وردپرسی بسیار مهم تر هم هست. سایت هایی که با سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیاده سازی میشن حساسیت بالایی دارن و ممکنه به دلایل مختلفی سایت شما خطا بده یا مشکلاتی پیدا کنه که نیاز داشته باشین آخرین بکاپ سایتتونو برگردونین.

حالا این بکاپ هرچه در بازه زمانی نزدیک تری گرفته شده باشه خیلی کار شمارو ساده تر میکنه چراکه خیلی راحت بکاپو برمیگردونین و دوباره ادامه کارتونو میرین. اما اگه بکاپ شما برای زمان خیلی قدیم تری باشه مثلا ۲ هفته قبل از بروز مشکل تمامی زحمات و تغییرات شما طی این دو هفته به باد میره و رسما باید از اول انجامشون بدین.

پس حتما هاستی رو انتخاب کنین که بازه زمانی بکاپ گیری از هاست کمترین باشه و بتونین با خیال راحت افزونه ها و اسکریپت هاتون رو نصب و تست کنین.

ششمین فاکتور: سرعت بهترین هاست وردپرس

وقتی میگم سرعت هاست منظورم همون سرعتیه که به بارگذاری سایت برای کاربر مربوط میشه. درسته که سرعت به نوع کد نویسی سایت و قالبو اینها هم مربوط میشه اما هاست هم باید پرسرعت باشه تا بتونه زمان بارگذاری سایت رو به پایین ترین زمان ممکن برسونه. هاستینگ هایی که هاست وردپرس پر سرعت ارائه میکنن معمولا از پلگین ها یا وب سرور های افزایش دهنده سرعت روی سرور هاشون استفاده میکنن و همچنین تنظیمات خاصی رو اعمال میکنن که همگی یه هاست پرسرعت رو در اختیار شما قرار میدن.

هارد های جدیدی که برخی شرکتای هاستینگ استفاده میکنن مثل هارد های SSD اینترپرایز که سرعت چندین برابری نسبت به هارد های SSD معمولی دارن هم خیلی مهمه چون تاثیر بسزایی در سرعت پرداز های سایت و در نتیجه سرعت لود سایتتون داره.

هفتمین فاکتور: هاست مطمئن یا ایمن

توی وب سایت های اینترنتی، امنیت حرف اولو میزنه! درسته که یه سری مسائل امنیتی رو مدیران سایت ها باید خودشون اعمال کنن اما تنظیمات امنیتی که روی سرور ها باید کانفیگ بشه چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری خیلی مهمن و سایت شما رو در برابر نفوذ هکرها و حملات ایمن سازی میکنن.

علاوه بر این اگه هاست شما از نظر امنیتی ضعیف باشه و سایتتون بنا به حملات امنیتی از دسترس خارج بشه گوگل سریعا متوجه میشه و امتیاز منفی برای سایتتون در نظر میگیره که موجب رشد منفی سایت بشه و از نتایجم ممکنه شمارو حذف کنه.

هشتمین فاکتور: در اختیار داشتن منابع RAM و CPU بالا برای پردازش های سنگین

افزونه های وردپرسی همه شون بهینه و با کد نویسی صحیح نیستن و به خصوص افزونه های رایگان و جدیدی که زیاد تست نشدن و ممکنه با نصب و فعال سازیشون مصرف منابع رم و سی پی یوی سایتتون بره بالا که اگه هاستتون منابعش خیلی کم باشه دچار مشکل در لود یا اتصال به پایگاه داده میشه و خطا میده. پس اگه زیاد از افزونه ها استفاده می کنین یا قالب سایت شما افزونه های متعددی داره این موردو در نظر بگیرین.

نهمین فاکتور: هزینه یه هاست وردپرسی چقدره؟

هزینه ای که بابت هر هاستی باید بپردازید بین شرکت ها یکسان نیست و بستگی به کیفیت و نوع پلن هایی که ارائه میکنن داره. قیمت رابطه مستقیمی با میزان منابعی که هاستینگ به شما ارائه میکنه داره و کیفیت خود سرویس که باید بر اساس فاکتورهایی که دارم میگم بررسی کنین. برای مثال یه هاست با فضای ۱۰ گیگابایت و پهنای باند ۲۰۰ گیگابایت نسبت به یه هاست با فضای ۱ گیگابایت با پهنای باند ۱۰ گیگابایت و بقیه منابع اختلاف قیمت بالایی دارن ولی اون هاست با منابع بالاتر میتونه تا مدت ها نیاز شمارو رفع کنه و سایتتون به این زودیا نیاز به ارتقا نداشته باشه.

در ادامه معتبر ترین شرکت های هاستینگ ایرانی که خدمات هاست وردپرس رو به صورت حرفه ای دارن ارائه میکنن معرفی میکنم و مزایا و معایبشونو براتون میگم.

دهمین فاکتور: آپتایم یا میزان در دسترس بودن سایت

Uptime شاخصی مهمه که برای تعیین میزان در دسترس بودن سرور در طول ۳۶۵ روز سال در نظر گرفته میشه و معمولا عدد ۹۹ تا ۱۰۰ درصد خوبه. برای مثال اگه یه سرویسی آپتایمش ۹۹% باشه یعنی در طول سال ممکنه ۳.۶ روز قطعی داشته باشه. اما سرویسی که آپتایمش ۱۰۰% باشه (البته واقعی) یعنی ۳۶۵ روز سالو بدون قطعی در دسترس هست.

بنابراین اگه سئوی سایتتون براتون مهمه حتما هاست با آپتایم بالا خریداری کنین چراکه هرچقدر سایت شما قطعی کمتری داشته باشه و برای ربات های موتورهای جستجو در دسترس باشه امتیاز بالاتری میگیره و از رقباتون پیشی میگیره.

چیزی که جدیدا زیاد شنیده میشه ارائه هاست ابری با آپتایم ۱۰۰ درصد هست. محدود هاستینگ هایی هستن که هاست ابری وردپرسی ارائه میدن و اگه بتونین از این شرکت ها هاست خریداری کنین میتونین با خیال راحت از پایداری سایتتون اطمینان پیدا کنین.

یازدهمین فاکتور: پشتیبانی و خدمات پس از فروش مشتریان

پشتیبانی یکی از مهم ترین خدماتیه که یه هاستینگ خوب بعد از فروش هاست به مشتریاش باید ارائه کنه و همیشه در دسترس باشه. پشتیبانی خوب و خدمات پس از فروش خوب شامل تیم پشتیبانی و امکاناتیه که توی پنل کاربری در اختیار شما قرار میدن. اگه شما بهترین هاست دنیارو هم داشته باشین اما پشتیبانی خوب و به موقع نگیرین اصلا ارزشی نداره.

حتما دقت کنین پشتیبانی اون شرکتی که ازش هاست وردپرس میخواین بخرین به صورت ۲۴ ساعته و روز های تعطیل هم فعال باشن و از روش های مختلفی مثل چت آنلاین، تماس تلفنی، تیکت یا ایمیل بتونین باهاشون ارتباط برقرار کنین و مهم تر از همه برای هر کار کوچیکی وابسته به ارسال تیکت نباشین. مثلا بکاپ سایتتونو خودتون بتونین بردارین، بازگردانی کنین، اگر آی پیتون بلاک شد خارجش کنین و …. که خیلی از شرکتا این امکانات رو به کاربرا نمیدن و کاربر مجبوره مدام در حال تیکت زدن برای این موارد باشه.

دوازدهمین فاکتور: تعداد سایت هایی که روی سرور میزبانی میشن

توی هاست های وردپرسی موضوع مهم دیگه تعداد سایت هایی هست که روی هر سرور میزبانی میشن. این موضوع ارتباط مستقیمی به کیفیت هاست داره و هرچقدر تعداد سایت های روی سرور کمتر باشه مصرف منابع کمتر میشه و در نتیجه کیفیت بیشتری هم ارائه میشه. اما اگه تعداد سایت ها زیاد بشه به قدری که منابع سرور تماما مصرف بشه مشکلات کندی سرعت و لود سایت بوجود میاد.

پس خیلی مهمه تعداد مشخص و محدودی سایت روی هر سرور میزبانی بشه که اینو باید از پشتیبانی هاستینگ بپرسین حتما و اینکه به هر هاستی یه میزان مشخصی از منابع اختصاص داده بشه تا هر سایت به میزان مشخصی بتونه مصرف کنه و در دیگر سایت ها اختلال ایجاد نکنه.

سیزدهمین فاکتور: نصب رایگان، قالب رایگان، دامنه رایگان، انتقال رایگان

عنوان این بخش مشخصه، ما داریم در مورد مزایایی که یه هاستینگ بر روی سرویسش ارائه میکنه صحبت میکنیم. همه هاستینگ ها این خدمات رو به شما نمیدن و اگه یه شرکتی این مواردو روی پلن هاش ارائه کرد میتونه یه امتیاز مثبت براش باشه تا شما بخواین ازشون سرویس تهیه کنین که البته فراموش نکنین معیار های مهمی که قبلا گفتمو قبل از هر چیزی باید داشته باشه.

جمع بندی و نتیجه گیری کلی!

این قسمت در حال تست سرویس و تکمیل شدن می باشد 😉✅

عفت یوسفی

سلام. عفت یوسفی هستم، علاقمند و متخصص در حوزه هاستینگ و حدود 10 سالی میشه مدیر و طراح وب سایت های شخصی و تجاری کوچیک و بزرگی هستم. من بهتون کمک میکنم در حوزه هاستینگ و میزبانی وب حرفه ای تر بشین و همراه شما هستم تا باهم به رشد کسب و کار آنلاینتون کمک کنیم. مطالبی رو که توی سایت پیدا نمی کنین برام ایمیل کنین تا آماده و منتشر کنم 💜✅

نوشته های مشابه

عضویت
اطلاع رسانی ها
guest

0 نظرات
بازخوردهای درون خطی
مشاهده تمام نظرات
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
منتظر ثبت نظرتون هستم ، لطفاً نظر دهید.x
بستن
بستن