بهترین ها

بهترین سرور اختصاصی + معرفی برترین شرکت های ارائه دهنده ایران

 با یه پست دیگه از هاستینگو در خدمت شما همراهای همیشگی هاستینگو هستم 😍 قراره بهترین سرور اختصاصی ایرانو بهتون معرفی کنیم و در آخر برترین شرکت های ارائه دهنده سرور اختصاصی ایران که میتونین با خیال راحت ازشون خرید کنین.

همونطور که میدونین اولین انتخاب برای یه وب سایت، هاست اشتراکی هستش ولی باید بدونین که هاست اشتراکی برای سایت های تازه تاسیس یا سایت های شخصی و شرکتی با بازدید پایین هستش و توی اکثر موارد پاسخگوی نیاز سایت های پربازدید و ترافیک بالا و سایت های فروشگاهی نیست و مشکلات زیادی برای صاحبین این سایت ها ایجاد میکنه.

پس با این تفاسیر، سرور اختصاصی برای سایت هایی هست که حرفه ای تر شدن و از مبتدی بودن دراومدن. حالا در ادامه خیلی بیشتر براتون توضی میدم تا کسایی که واقعا به سرور اختصاصی نیاز دارن بتونن متوجه بشن و از بهترین سرور اختصاصی برای بهبود رشد کسب و کارشون از این سرویس استفاده کنن.

سرور اختصاصی چیست

سرور اختصاصی چیه؟

سرور اختصاصی یا Dedicated Server رده ی بالایی از میزبانی وب هستش که برای سایت های حرفه ای استفاده میشه. همونطور که از اسم این سرویس پیداس وب سایت شما منابع کاملا اختصاصی از یک سرور رو دریافت میکنه که با هیچ سایت دیگه ای به اشتراک گذاشته نشده و تنها در اختیار سایت شما هستش.

این سرویس برای وب سایت هایی که حجم بالایی ترافیک ورودی دارن، به منابع بالایی از سرور نیاز دارن، زمان بارگذاری صفحاتشون باید خیلی سریع باشه و عملکرد وب سایتشون خیلی براشون مهمه مناسبه. علاوه بر اینکه منابع یه سرور در اختیار شما قرار میگیره به نسبت هزینه این سرویس هم خیلی بالاتر از یه هاست معمولی هستش.

تفاوت سرور اختصاصی با هاست اشتراکی

تفاوت سرور اختصاصی با هاست اشتراکی؟

با توضیحاتی که توی تیتر قبلی دادم احتمالا متوجه تفاوت این سرویس با هاست اشتراکی شدین. اما به صورت ساده ای اگه بخوام این تفاوت رو برای افرادی که تازه واردن بگم، هاست اشتراکی در واقع قسمتی از یک سرور هست که با منابع محدود و کنترل شده ای به وب سایت شما تعلق میگیره.

همچنین تمام منابع اون سرور بین صدها سایت ممکنه به اشتراک گذاشته شده باشه و اگه یکی از این سایت ها شروع کنه از منابع استفاده زیادی ببره مثلا Ram و CPU زیادی رو درگیر کنه میتونه توی عملکرد تمام سایت هایی که روی اون سرور میزبانی میشن اختلال ایجاد کنه و گاها باعث Down شدن تمام سایت ها بشه.

چرا سایت شما روی میزبانی اشتراکی قطع میشه؟

شرکت های هاستینگ میان سایت های با بازدید کم و مصرف منابع معمولی رو روی سرور های هاست اشتراکی میزبانی میکنن و اگه سایتی مصرفش بالا رفت و بازدیدش افزایش پیدا کرد اونو از سرور اشتراکی خارج میکنن.

اینکه میگم خارج میکنن یعنی ابتدا میان به شما اطلاع میدن که سایتتون داره منابع بالایی مصرف میکنه و بازدیدش زیاد شده و پیشنهاد سرویس های قوی تری رو میدن بهتون که ارتقا بدین. این سرویس های قوی تر معمولا هاست های اشتراکی هستن که روی سرور هایی با تعداد محدود تری میزبانی میشن که این سرور ها خیلی قوی تر از پلن های اشتراکی معمولی هستش.

حالا اگه باز هم سایت شما مصرفش اینقدری بالا باشه که اون سرور قوی هم جوابگو نباشه تنها راه انتقال به سرور اختصاصی هستش. سرور اختصاصی کاملا در اختیار سایت شماست و توی این حالت مشکلات سرور های اشتراکی رو دیگه نخواهید داشت.

یه نکته مهم هم بگم خیلی وقتا شرکتای هاستینگ میان به شما ایده میدن که منابع بیشتر بخرین و شاید هزینه ای که ماهانه برای اون منابع میدین از یه سرور اختصاصی بیشتر بشه پس حتما به این موضوع دقت داشته باشین که هزینه زیادی صرف هاست اشتراکی نکنین.

انواع سرور اختصاصی

انواع سرور اختصاصی

سرور های اختصاصی بر اساس نوع امکاناتی که میدن بهتون تقسیم بندی میشن. به عبارت دیگه بسته به نوع سیستم عاملی که روشون نصب شده یا موقعیت دیتاسنترشون به دسته های زیر تقسیم بندی میشن:

  • سرور اختصاصی ویندوزی
  • سرور اختصاصی لینوکسی
  • سرور اختصاصی ایران
  • سرور اختصاصی خارج

که هر کدوم از این ها بسته به نیاز شما قابل انتخاب هست و قبل از خرید بهترین سرور اختصاصی از شرکت هاستینگ مورد نظرتون میتونین این موارد رو که میخواین داخل کشور یا خارج از ایران باشه و نوع سیستم عاملی که روش نصب بشه رو انتخاب کنین.

کاربرد سرور اختصاصی

کاربرد سرور اختصاصی

خیلی وقت ها مشکل سایت هایی که به علت افزایش بازدید دیگه روی هاست اشتراکی میزبانی نمیشن رو میشه با انتقال به سرور مجازی یا VPS حل کرد. سرور مجازی یه قسمتی از سرور اختصاصی هستش که توی یه سری منابع فقط با چند سایت محدود مشترک هست و منابع خیلی قوی تری نسبت به هاست اشتراکی داره. توی مقاله سرور مجازی چیست و چه کاربردی داره؟ کامل توضیح دادم.

اما اگه سایت شما فراتر از افزایش بازدید رشد کرده و منابع خیلی بالایی نیاز داره دیگه باید به فکر سرور اختصاصی باشین. سرور اختصاصی فضا و پهنای باند خیلی زیادی در اختیار شما قرار میده و سرعت و ایمنی بالایی برای سایت شما فراهم میکنه. این سرویس برای سایت های سازمانی و شرکتی بزرگ، سایت های بازی آنلاین و دانلودی، و سایت های فروشگاهی پربازدید خیلی مناسبه و عملکرد خوبی برای این قبیل سایت ها داره.

ویژگی های یه سرور اختصاصی خوب

ویژگی های یه سرور اختصاصی خوب؟

به نظر شما یه سرور اختصاصی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟ چیزی که مسلم هستش اینه که باید منابعش خیلی قوی باشه و امنیت سایت شمارو به خوبی تامین کنه. اما به صورت کلی این ویژگی هارو باید داشته باشه:

  • سرعت بالا
  • عملکرد قوی
  • امنیت بالا
  • پایداری بالا
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته تخصصی
  • برای سرور های نیمه مدیریت شده یا مدیریت شده تیم پشتیبانی قوی و سریع
بهترین سرور اختصاصی

بهترین سرور اختصاصی

میرسیم به بهترین سرور اختصاصی ✅ مثل هاست های اشتراکی که هاست ضعیف و قوی داره، سرور های اختصاصی که شرکت های هاستینگ ارائه میکنن هم همینطوره و میتونه یه سرور اختصاصی ضعیف و بد باشه یا یه سرور اختصاصی قوی و کارآمد باشه که عملکرد سایت شمارو فوق العاده بالا میبره.

پس باید یه سری معیار مهم رو سرور اختصاصی که انتخاب می کنین داشته باشه که در ادامه این معیار هارو بهتون میگم:

موقعیت سرور اختصاصی:

به نظر من بهتره که سرور اختصاصی که تهیه میکنین داخل ایران باشه چون با وضعیت دلار و تحریم و … بهترین و امن ترین انتخاب برای حفظ اطلاعات سایتتون داخل کشور عزیزمون ایران هستش. علاوه بر این اگه سایت شما تمام یا اکثریت مخاطبینش داخل ایران هستن بهتره که از سرور های داخل ایران استفاده کنین چون به دلیل کمتر بودن مسافت کاربرانتون با دیتاسنتر میزبان سایتتون سرعت بالاتری رو تجربه میکنن.

منابع سرور اختصاصی:

اینکه شما سایتتون رو دارین انتقال میدین به یه سرور اختصاصی حتما دلیلش کمبود منابع توی سرور هاست اشتراکی یا سرور مجازی بوده. پس اگه بخوان یه سرور اختصاصی با منابع ضعیف بهتون بفروشن اصلا چه مفهومی داره؟

حتما از میزان منابع سرور اختصاصی که خریداری میکنین به صورت کامل مطلع باشین و اگه خودتون سردر نمیارین حتما از افراد متخصص توی این حوزه کمک بگیرین تا یه سرور اختصاصی خوب انتخاب کنین.

سیستم عامل سرور اختصاصی:

نوع سیستم عاملی که روی سرور نصب میشه دقیقا مرتبط با نوع زبان برنامه نویسی سایت شماست. یعنی اگه سایت شما با زبان هایی مثل php یا perl نوشته شده باشه، یا دیتابیس سایتتون My SQL باشه باید از سیستم عامل لینوکس استفاده کنین ولی اگه سایت شما از پایگاه داده SQL Server استفاده میکنه و زبان برنامه نویسی asp در طراحیش استفاده شده حتما به سیستم عامل ویندوز نیاز دارین. پس این موارد رو اگه خودتون نمیدونین حتما با طراح سایت مشورت کنین و بپرسین.

سطح مدیریتی:

سرور های اختصاصی به این صورت ارائه میشن که شما چه میزان اطلاعات دارین؟ یعنی اگه شما از مباحث مدیریت سرور سردر میارین و میتونین خودتون سرور رو مدیریت کنین بهتره که سرور اختصاصی مدیریت نشده خریداری کنین، اگه تا حدودی سر در میارین ولی کامل کار با سرور رو بلد نیستین از سرور اختصاصی نیمه مدیریت شده میتونین خریداری کنین ولی اگه هیچ اطلاعاتی از سرور ندارین و تاحالا کار نکردین بهترین گزینه خرید سرور اختصاصی مدیریت شده کامل هست.

تفاوت این ۳ سطح دسترسی توی توضیحاتی که دادم مشخصه و توی حالت مدیریت شده در واقع اون شرکت هاستینگی که ازشون این سرور رو میخرین خودشون با تیم مدیریت سروری که دارن مدیریت کامل سرور شمارو انجام میدن و نیازی ندارین خودتون سرور رو مدیریت کنین.

البته این نکته ام بگم نوع خدماتی که میدن مهمه و اینکه در دسترس باشن و مدیریت سرور شمارو به خوبی انجام بدن. ولی اگه شما خودتون تخصص کافی دارین و میخواین اسکریپت خاصی نصب کنین، دسترسی ssh میخواین و مباحث تخصصی از همون سرور اختصاصی بدون مدیریت سرور استفاده کنین.

پشتیبانی:

برای سرور های اختصاصی که مدیریت شده هستن یه تیم پشتیبانی همیشه در نظر گرفته میشه که افرادی متخصص در حوزه مدیریت سرور هستن. این افراد اگه تخصص کافی نداشته باشن میتونن با اعمال تنظیمات نادرست اطلاعات و پایداری سایت شمارو به خطر بندازن.

پس حتما از شرکت های معتبر و با تجربه و تخصص بالا سرور اختصاصی خریداری کنین تا به مشکل نخورین. تیم پشتیبانی باید ۲۴ ساعته فعال باشن و هر مشکلی روی سرور سایت شما رخ داد حتما توی زمان کمی پیگیری و رفع کنن.

امنیت:

یکی از مهم ترین مواردی که همیشه توی خرید هر سرویس میزبانی مطرح هست امنیت سایت و اطلاعات هاستتون هست. کانفیگ های امنیتی که روی سرور اختصاصی شما میزنن حتما باید بروز و بر اساس جدید ترین متد باشه و از سخت افزار های امنیتی خوبی هم استفاده کرده باشن. موارد امنیتی که شرکت ارائه دهنده روی سرور اختصاصی انجام میده رو حتما قبل از خرید بررسی کنین.

استفاده از سرور های بی کفیت اجاره ای، سرور ها و سخت افزار های قدیمی و مستهلک شده، اعمال کانفیگ های امنیتی نادرست و … همگی میتونه سایت شما و اعتبار شمارو به خطر بندازه و گاها عواقب جبران ناپذیری هم به دنبال داشته باشه.

هزینه:

در مورد قیمت سرور اختصاصی نمیشه زیاد وارد جزئیات شد به این دلیل که قیمت سرور بسته به میزان منابع و قدرت اون سرور داره و همچنین نوع سخت افزار سرور، موقعیت دیتاسنتر، کانفیگ هایی که روش انجام میشه و … داره. بعضا سرور های ابری که جدید ارائه میشه گرون تر از سرور های اختصاصی ساده هستن و البته پایدای بالاتری هم دارن و میشه گفت هیچ وقت از دسترس خارج نمیشن.

به هر حال وقتی تصمیم میگیرین که برای سایتتون سرور اختصاصی تهیه کنین باید تفاوت قیمت بالایی که نسبت به هاست اشتراکی داره رو بپذیرین.

نوع کنترل پنل:

نوع کنترل پنلی که روی سرور نصب میشه یا میخواین نصب کنین باز به نوع سیستم عاملی که روی سرور نصب میشه بستگی داره. برای سیستم عامل لینوکس میتونین از کنترل پنل هایی مثل CPanel ، DirecAdmin و … استفاده کنین و برای سیستم عامل ویندوز هم از کنترل پنل هایی مثل websitepanel و یا pelesk میتونین استفاده کنین.

 

میزان دسترسی:

در سرور لینوکس شما دسترسی root از طریق SSH دارید و در سرور ویندوز دسترسی admin از طریق RDC (کنترل از راه دور سرور) رو خواهید داشت. پس کسایی که میخوان از این امکانات استفاده کنن حتما میزان دسترسی که شرکت ارائه دهنده سرور اختصاصی بهشون میده رو باید قبل از خرید بپرسن که از نوع با دسترسی کامل خریداری کنن.

یکی از دلایلی که توسعه دهنده های وب میان از سرور های اختصاصی استفاده میکنن برای نصب اسکریپت و تست هاشونم همینه که دسترسی بالایی دارن به امکانات سرور و محدودیت های هاست هاس اشتراکی هم نداره. البته به صرفه تره که از سرور مجازی که هزینه کمتری داره استفاده کنن مگه محدودیتی باشه که نیازشون فقط با سرور اختصاصی حل بشه.

مزایای سرور اختصاصی

مزایای سرور اختصاصی

  • دسترسی کامل به سرور
  • منابع بالا
  • سرعت بالا
  • مصرف کامل منابع بدون مشترک شدن با سایت دیگه ای
  • عدم محدودیت در فضا و پهنای باند
  • امکان مدیریت سرور و تغییرات خاص
  • امنیت بیشتر
معایب سرور اختصاصی

معایب سرور اختصاصی

  • هزینه نسبتا بالا
  • مباحث بسیار تخصصی برای مبتدیان

برترین شرکت های ارائه کننده سرور اختصاصی ایران؟

این لیست به زودی پس از تست آپدیت خواهد شد ✅

خرید بهترین سرور اختصاصی ایران

پیشنهاد هاستینگو

خب رسیدیم به انتهای این پست جذاب 😊😉 نظر منو بخواین وقتی باید برین سراغ سرور اختصاصی که اولا از پس هزینه هاش بر بیاین دوما با سرور مجازی مشکل سایتتون حل نشه! پس یه مرحله قبل از انتخاب سرور اختصاصی میتونه انتخاب سرور مجازی باشه اما اگه واقعا سایتتون پر بازدیده مثلا بیشتر از ۱۰۰.۰۰۰ بازدید ماهانه داره و منابع زیادی نیاز داره حتما به فکر یه سرور اختصاصی باشین.

از شرکتای معتبری که معرفی کردیم حتما خرید کنین تا خیالتون راحت باشه و هیچ چیز با ارزش تر از رشد کسب و کارتون نیست پس براش هزینه کنین چونکه الان همه چیز به سمت کسب و کارای آنلاین رفته و بهتره که برای رشد و پیشرفت سایتتون هزینه کنین 🌷

منظر نظرات و تجربیاتتون زیر این پست هستم 😍

عفت یوسفی

سلام. عفت یوسفی هستم، علاقمند و متخصص در حوزه هاستینگ و حدود 10 سالی میشه مدیر و طراح وب سایت های شخصی و تجاری کوچیک و بزرگی هستم. من بهتون کمک میکنم در حوزه هاستینگ و میزبانی وب حرفه ای تر بشین و همراه شما هستم تا باهم به رشد کسب و کار آنلاینتون کمک کنیم. مطالبی رو که توی سایت پیدا نمی کنین برام ایمیل کنین تا آماده و منتشر کنم 💜✅

نوشته های مشابه

عضویت
اطلاع رسانی ها
guest

0 نظرات
بازخوردهای درون خطی
مشاهده تمام نظرات
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
منتظر ثبت نظرتون هستم ، لطفاً نظر دهید.x
بستن
بستن