دایرکت ادمین

آموزش تغییر نسخه PHP در هاست دایرکت ادمین

زمانی که شما میخواین یه سایت راه اندازی کنین نیاز دارین به اینکه ورژن php هاستتون رو ببینین و متناسب با پیش نیاز سایتتون تنظیمش کنین. برای نصب سایت ساز ها معمولا مشخص هست که به چه ورژنی از php نیاز دارین توی سایت اون سایت ساز معمولا این اطلاعات نوشته شده و می تونین بخونین. بنابراین ما در این مقاله میخوایم تغییر نسخه php در دایرکت ادمین رو بهتون آموزش بدیم. 

کنترل پنل دایرکت ادمین یکی از  محبوب ترین کنترل پنل های مدیریت هاست هستش که اکثر شرکت های هاستینگ ازش برای مشتریانشون استفاده می کنن. این کنترل پنل در آخرین بروز رسانی که داد با اسکین جدید اوولوشن ارائه شد که تغییرات گسترده ای توی ظاهر دایرکت ادمین داد و این نیاز دیده شد که باید آموزش های دایرکت ادمین بر اساس کنترل پنل جدیدش تهیه و منتشر بشه.

 

چرا باید php هاست رو تغییر بدیم؟

چرا باید ورژن php هاست رو تغییر بدیمهمونطور که اشاره ی مختصری توی مقدمه کردم، ممکنه شما بخواین سایت سازی مثل وردپرس روی هاست دایرکت ادمینتون نصب کنین که به ورژن خاصی از php نیاز داشته باشین. معمولا توی اکثر شرکت های هاستینگ، مدیران سرور ها میان و معمول ترین ورژنی که متناسب با سایت ساز ها باشه رو به صورت دیفالت یا همون پیش فرضشون قرار میدن و نیازی نیست تغییری بدین.

مشکل دیگه ای که ممکنه رخ بده که نیاز باشه ورژن پی اچ پی رو تغییر بدین اینه که شما یه سایتی از قبل راه اندازی کرده باشین که روی هاست دایرکت ادمین جدیدی منتقلش کرده باشین. سایت شما ممکنه با ورژن خاصی از php سازگاری داشته باشه که با ورژن های جدید کار نکنه. بنابراین باید در هاست جدیدتون ورژنی از php رو انتخاب کنین که با سایتتون سازگار باشه و سایت کار کنه.

 

چطور بفهمیم نسخه فعلی php هاستمون چیه؟!

از اونجایی که این آموزش برای تغییر نسخه ی php تهیه شده پس لازمه که قبل از اینکه بخواین مراحل تغییر نسخه php در دایرکت ادمین رو انجام بدین، بدونین هاست شما در حال حاضر بر روی کدوم ورژن از پی اچ پی کار می کنه. خب خیلی سادس این کار، کافیه وارد هاستتون بشین و در همون صفحه داشبورد که گزارش مختصری از وضعیت هاست بهتون نمایش داده میشه مطابق تصویر زیر ورژن فعلی php هاستتون رو ببینین.

مشاهده نسخه php هاست دایرکت ادمین

روش اول: تغییر نسخه PHP

برای تغییر ورژن php در هاست دایرکت ادمین دو روش وجود داره. روش اول رو باهم انجام میدیم 😊✅

ابتدا وارد کنترل پنل هاستمون میشیم. اگه با ورود به دایرکت ادمین آشنا نیستین، مقاله آموزشی نحوه ورود به هاست دایرکت ادمین رو مطالعه کنین.

بعد از اینکه وارد کنترل پنل هاستتون شدین، از منوی Account Manager زیر منوی Domain setup رو انتخاب کنین.

راهنمای تغییر ورژن php در دایرکت ادمین

از صفحه ی Domain Management می تونین هر تعداد دامنه که به این هاست فعلی متصل کردینو ببینین. دامنه ای که میخواین براش ورژن php رو تغییر بدین انتخاب کنین. کافیه روی اسم دامنه کلیک کنین.

چطور ورژن پی اچ پی هاست رو تغییر بدیم؟

توی صفحه ی Modify دامنه، بر روی گزینه ی “PHP Version Selector” کلیک کنین.

نحوه تغییر php از طریق php selector در دایرکت ادمین

حالا یه پنجره ی کوچیک باز میشه که می تونین از لیست کشویی که داره ورژن php که میخواین رو از این لیست انتخاب کنین و برای اعمال شدن در هاستتون روی Save کلیک کنین.

تنظیم نسخه php در هاست دایرکت ادمین

 

روش دوم: تغییر نسخه php از داشبورد دایرکت ادمین

این روش خیلی ساده تره نسبت به روش اول و در کمتر از  دقیقه می تونین انجامش بدین 😍

ابتدا وارد کنترل پنل هاستمون میشیم.

توی همون صفحه ی اولی که میبینین که داشبورد دایرکت ادمین محسوب میشه، قسمت Your Account، سمت راست صفحه مطابق تصویر زیر نوشته شده PHP Version که نسخه فعلی پی اچ پی هم جلوش مشخص شده. 

 

آموزش تصویری تغییر ورژن php در دایرکت ادمین جدید

 

حالا کافیه روی گزینه “Change” کلیک کنین.

توی همین قسمت پنجره ی “PHP Version Selector” براتون باز میشه و می تونین نسخه مورد نظرتون رو انتخاب کنین.

 

کاهش یا افزایش ورژن php در دایرکت ادمین

مناسب ترین نسخه PHP برای سایت وردپرسی؟

چیزی که مشخصه سیستم مدیریت محتوای وردپرس به صورت مرتب داره بروزرسانی میده و به دلیل اینکه تعداد سایت هایی که در جهان از این سایت ساز استفاده می کنن کم نیستن این کار با سرعت بالایی و مدام داره انجام میشه. حالا چیزی که اهمیت داره اینه که سایت های وردپرسی با PHP کار می کنن و نیازه که از جدید ترین نسخه های php برای عملکرد بهتر سایتتون استفاده کنین.

پس میشه به صورت خلاصه گفت که جدید ترین نسخه های php برای سایت های وردپرسی میتونه خیلی کاربردی باشه و همگام با بروز رسانی پی اچ پی شماهم نسخه php سایتتون رو ارتقا بدین. البته با دقت و بکاپ گیری قبل از تغییر دستی.


مناسب ترین نسخه php برای وردپرس

جمع بندی

رسیدیم به انتهای این آموزش از مجموعه آموزش های هاست دایرکت ادمینمون 😍 امیدوارم که این آموزش هم براتون کاربردی بوده باشه و تونسته باشین به خوبی تمامی نکات گفته شده رو متوجه بشین. توصیه میکنم حتما از برترین شرکت های هاستینگ ایرانی یک سرویس میزبانی مطمئن برای سایتتون خریداری کنین تا امکاناتی از جمله تغییر ورژن php رو در اختیارتون قرار بدن و بتونین نهایت استفاده رو از هاستتون ببرین.

در آخر ممنون از اینکه بازهم همراه من بودین و خوشحال میشم اگه نظری، پیشنهادی یا انتقادی در خصوص این مقاله ی آموزشی داشتین، حتما زیر همین پست برام کامنت کنین 🌷

عفت یوسفی

سلام. عفت یوسفی هستم، علاقمند و متخصص در حوزه هاستینگ و حدود 10 سالی میشه مدیر و طراح وب سایت های شخصی و تجاری کوچیک و بزرگی هستم. من بهتون کمک میکنم در حوزه هاستینگ و میزبانی وب حرفه ای تر بشین و همراه شما هستم تا باهم به رشد کسب و کار آنلاینتون کمک کنیم. مطالبی رو که توی سایت پیدا نمی کنین برام ایمیل کنین تا آماده و منتشر کنم 💜✅

نوشته های مشابه

عضویت
اطلاع رسانی ها
guest

0 نظرات
بازخوردهای درون خطی
مشاهده تمام نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
منتظر ثبت نظرتون هستم ، لطفاً نظر دهید.x
بستن
بستن